Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 19 april 2023

I dag, i går och i förrgår

Visst är det onsdag i dag? Jag blir så bortkollrad med veckodagarna nu när jag arbetar lite hur som helst och inte har nån direkt struktur på veckorna. Dessutom kan jag knappt klockan längre... I dag hade jag firmabilen för lång tid och den stackarn som skulle ta efter mej fick ta egen bil till första klienten. Då satt jag i godan ro hos min sista och hade vintertid tydligen. Hade jag kunnat klockan hade jag fattat att det var jag som skulle ha min egna bil till sista klienten. Tur jag har snälla och vänliga kollegor som har överseende med gammal tant...

Dagens fina var att jag på mitt första besök fick en pelargonplanta vid namn Emma. Den var satt undan speciellt för mej och nu har jag planterat den och ska försöka ta hand om efter bästa förmåga.


Den här knasbollen hade lajbans i går på min lediga dag. Jag skulle med bilen till verkstaden. Ena bakdörren har inte låst när jag låst bilen och inte konstigt alls när flera trådar var av. Kanske var det så redan när vi köpte pärlan men hur ofta går man och drar i bakdörren när man låst? I alla fall så fick Bonzo följa med i bilen till mommos och där fick han vara med henne när jag körde bilen till verkstaden och gick därifrån till mommos. Därifrån följde mommo med oss en bit på hemvägen när vi spatserade hem. Efteråt låg han och sprattlade av lycka i snön med granris i röven.


Ett riktigt Pepsodent smile :)


Jag var ganska lat resten av dagen, tänkte att det är väl därför man är ledig. Lyssnade flera gånger om på cd skivan som beställdes efter konserten och den blir bara bättre och bättre. På eftermiddagen fick jag i alla fall masa mej till frissan.



 I förrgår arbetade jag. Grinade mot solen och var hög av lyckorus och långhårig. Solen värmde, våren är här och jag är fullkomligt nöjd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar