Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 16 april 2023

Våren är här

Nu är våren definitivt här och vintern har äntligen fått släppa taget. Tulpanerna på bild är nu ett minne blott men ofta är de som vackrast strax före de definitivt gjort sitt.

Annars rullar dagarna på i sin förnöjsamhet. Den här kommande veckan väntar jag hem två posters som jag beställt, är så fruktansvärt trött på mina egna tavlor nu och vill ha in något nytt och fräscht. Det är ett enkelt och billigt sätt att göra skillnad i ett hem, tavlor och kuddar det är grejen.

En större kostnad men som också tåls att fundera på är om vi skulle sätta markis även vid köksfönstret. Vi har nu redan så varmt inne och värre blir det. Alla årstider har sitt att fundera över men om våren snurrar nog tankarna mest på förnyelse och ändringar. Är det sen som vanligt så blir det knappast av i år heller ;)


Det grönskar i plantlådorna och ser mest ut som en djungel som borde rensas upp, men nog blir det bra när de sen får komma ut.


Vinterkläder håller jag på att tvätta bort, stickat är ute på vädring. Dubbskorna är putsade och bortlagda, våra promenadvägar är nu så gott som bara.

Bullflögona surrar på stugväggen och njuter. Tranorna (mina favoriter) gläder mej varje dag. Bonzos hopar tinar fram mer och mer för varje dag, not so glädjande.

Men he ir en herrlian tid vi lever i som de säjr. Trots pollenallergi och annat skräp.

Ha det gött, hääjj!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar