Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 23 april 2023

Den helgen

En helg med både ups and downs. Mest ups och det är gott. Men som jag läste i morse på bladet i en bra artikel "Hälsa är att få må som man mår och mitt i måendet fylla livet med mening" Det var riktigt tänkvärt. Nu mår jag ju bra men hade en svacka i dag på eftermiddagen när svindel och illamående slog till. Sov bort hela eftermiddagen och försökte två gånger sätta mej upp men det skulle bara slänga mej ur sängen. Till sist gick det bättre och nu är jag igen i full gång med bara lite dåsighet kvar i skallen.

I går när allt var bra köptes det en markis till köksfönstret, plötsligt händer det! Så lite sött till kaffet, sitter liksom aldrig fel.


Och lillebror som jag så saknade från morgon och tänkte ringa under dagen hann före mej och sa att han kunde ta Sandra med och komma till Esse. Fantastiska nyheter, precis vad jag behövde den dagen. Så de kom till kvällsmaten och satt ett par timmar tills de skulle vidare på kaffe till vänner i trakten. Bonzo väntade han också och blev så lycklig när han såg vem som kom.


Sen när jag kvicknade till i dag samlade Bonzo sina leksaker bara för mej att välja vad vi skulle ta. Han tyckte nog att jag sovit onödigt mycket under dagen och jag har hört honom tassa fram till sängen med jämna mellanrum för att lite hålla koll.



 Va va va???

Nu kommer den omtalade snön och våren tar en paus. Men vappen är på kommande och planerad och jag är så glad för våra vänner som bjudit in oss att fira tillsammans.

I morgon är en annan dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar