Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 13 april 2023

Dagar efter påsken

Fortsatt fina dagar bara. Ån har gått upp och det har varit roligt att följa med dag för dag.


Bonzo och jag har gjort lite kvällsturer ner till vattnet och njutit av vårens framfart. I dag har det dock varit ett svalare väder med kall vind.


I början av veckan var det läge för utestickning några stunder.


Dahlia knölarna hämtade gubben då jag var i arbete. De är nu satta i jord. Bara en knöl av de övervintrade sattes i jord då resten var mögeldrabbade. Jag är inte bra på att övervintra...


En timjan står i köksfönstret och ger sommarvibbar och doft av grillat, (nästan)

I går på min lediga dag tog jag mamma med till Sunds trädgård. Så vi skulle få gå och njuta en stund av allt det fina. Tre jordsäckar följde med hem, det gäller att börja samla på dem nu.

Mamma köpte grisar vid Luukkonens bageri och så svängde vi in på Tallbacka för att betrakta en nerhuggen gran och dess efterlämnade "hål" bland de andra träden. Där fick sonen bjuda på kaffe.

I dag har vi varit med samma son och hans hustru till grannstaden på cykelhandel. När det kommer till dylika saker är pappa bra att ha med.


I dag snurrar en film om mitt karriärsbyte på sociala medier i hopp om att få flera sökande till Omsorg. Det är det bästa jag gjort för mej själv på väldigt länge, som om jag flyttat till en annan planet. Tacksam varje dag över chansen jag fick.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar