Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 26 april 2023

Åska

Jag var ute på promenad med Bonzo efter arbetsdagen och lyssnade samtidigt på årets först åskmuller. Konstig känsla när vi ännu gick över snöiga vägar där solen inte bitit på.

Men åskan har hängt i luften i dag. Jag har svettats som en gris redan från dagens första besök och flaggat omkring i bara t shirten på eftermiddagen. Men när jag kom ut från dagens sista besök var det bara att dra på långärmat igen. Och nu regnar det och mörkt blev det så jag bränner de sista ljus stumparna i kväll och tror väl att det är de sista nu i vår. Men säj aldrig aldrig.


Så igår kväll blockade jag tröjan jag stickat och i morgon levereras den till Tallbacka. Hoppas nu den sitter som den ska. Undrar om jag nu ska ta paus och starta upp igen till hösten. Kan jag hålla mej? Svårt att säga. I alla fall har jag stickat fyra tröjor nu på raken.

Kanske nog att trädgården och utelivet får ta mer plats nu för allt har ju faktiskt sin tid.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar