Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 9 april 2023

Påsken

När påsklördagen kom fanns det ingen påskmat i detta hus ännu. Fast jag oftast är i stan på dagarna finns det sällan tid för inköp. Många gånger slutar jag strax före tio och då hinns det inte och ibland slutar jag dagen i Esse och då blir det inte till att storhandla. 

Så vi la ut chokladägg till påskhäxorna och begav oss.


Inte ens pyntat på trappen utan där stod nåt dött från i julas. Men får man tre narciss krukor för 3,50 så kan man nog göra det lite mer inbjudande.


På eftermiddagen skurade jag spunkmobilen, efter en vända in till byn i dag kändes det bortkastat.


En liten brasa vid ån i glatt sällskap i går kväll för korvgrillning blev det.


I dag söndag bjöds det på skönt promenadväder.


En farmor glömmer man inte i påskhelgen. Som vanligt sov hon mestadels men lite kontakt hade vi till att börja med. Sjöng psalmen "Dina händer är fulla av blommor och berättade att nu har våren anlänt med fågelsång och leriga vägar. Vintern har vi tagit oss igenom ännu en gång.


Eftersom gubben cyklat halva dagen med likasinnade har jag gjort det bästa av min hemmadag. Klagar inte.


Ansträngde mej till vår middag ikväll stället.


Tog en tur ner till ån med Bonzo, skulle helst vara ute det mesta av tiden nu. Vår yret har även tagit honom.


Vacker tulpanbukett pryder bordet.

Mitt arbete börjar klockan 16 i morgon så det känns verkligt som långledigt även för mej fast jag arbetade långfredagsafton. Nu ska jag sticka några mönstervarv ännu i kväll. I morgon har jag tänkt ta upp medicin behandlingsläsningen igen efter några dagars paus. Borde tenta bort det så fort som möjligt för jag vill inte ha sånt hängandes efter mej nån lång tid.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar