Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 21 april 2023

Fredag

Gulliga gulliga Bonzo la sin kompis Räven på min arbetsväska i morse före han for ut. Undrar om han ville att Räven skulle få åka ut på äventyr eller att jag behövde sällskap.


Jag har nu ledig helg efter ett fint avslut på dagen med dusch, kaffe och samtal hos en klient.


Kom hem till härligt vårväder och bestämde på studs att tvätta bilen. Så kom gubben hem och fick tvätta sin bil också. Efteråt satt vi på terrassen och åt glass och jag somnade som vanligt och låg där i stolen alldeles sned och dreglandes. 

Nu har i alla fall fem av tio tulpanlökar tittat upp. Det är fem mera än jag räknat med.


Zebs viloplats tittar fram och jag saknar en stund men så tar tacksamheten överhand för alla minnen och jag ser på Bonzo som härjar omkring en bit i från och är så livslevande här och nu.


Ullig och gullig Salix Helvetica i motljus.

Undrar om det finns nåt grupp Våga vägra gräsmattan? I så fall överväger jag nu att gå med. Helt ärligt, är det roligt att räfsa? När ivern för det delades ut stod jag nämligen sist i kön.


 

2 kommentarer:

  1. 😂 he var no ty å ja tär sist i räfsan kön

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så glad jag var, ti int va eismend :)

      Radera