Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 20 september 2024

September så ljuvlig

Jag har redan i kväll suttit och sovit rätt upp och ner i fåtöljen och är fortfarande så trött att ögonen går i kors. Tror faktiskt det har med värmen som fortfarande är kvar trots sen september och man är så urlakad efter en arbetsdag. I går var det fem före jag inte gått till en affär och köpt mej ett torrt bh, detta utryckte jag högt på kontoret och fick skratt tillbaka. Åtminstone vi 50 plussare kan förstå varandra och drar alla våra historier som vi skrattar gott åt.


Trots att jag i dag igen var trött och lagom svettig arbetade jag en timme extra när det behövdes. Vill att alla ska vara nöjda när jag kliver ut genom ytterdörren hos klient. Och en äldre människa med ett dilemma har jag svårt att ignorera. Just för det fick jag idag höra att jag varit som en ängel, sänt från ovan och fick en varm kram till avslut. Kan man just få sluta en fredag bättre än så!

Bonzo så glad när vi trillar in här hemma efter våra arbetsdagar och så chillar vi tillsammans och berättar hur våran dag varit. 

I går hade jag en spännande morgon när jag var och träffa min blivande lärare och handledare på Sursikbacken. Det blir så att jag sätter mej på skolbänken nu för att bli, om det lyckas Närvårdare när jag blir stor. Det blir på läroavtal så jag jobbar även på som tidigare. Det hela är en skräckblandad förtjusningskänsla och jag har ingen aning om vad jag ger mej in på men tar en dag åt gången och ids inte fundera desto mer på saken.

Lite smått trillar av stickorna nu som då och sockor har jag haft på agendan nu en tid. Det tredje paret muminsockor och dessa heter Muumimamman halaus.

Nu får jag rätta så många stavfel så dags att avsluta. 

Ha de gött!








 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar