Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 8 september 2024

Superb helg

Så skönt att komma hem i fredags och veta att man har helgen ledig. Hade bunkrat upp med grönsaker från torget, nya böcker från biblioteket och go kaffe inhandlat.

Plockade sommarens största bukett då det inte är lönt att spara på det mera.

Blev fint på köksbordet

Mycket fjärilar på gång nu. kanske också de gillar att värmen återvände.

Gillar våra terrass kvällar när lugnet lagt sej och man bara inte vill gå in.

Lördag eftermiddag körde vi till Vasa. Gick i några affären och satt sen en stund vid vattnet i väntan på vårt sällskap.

Vi hade bord på HEJM med Erik och Sandra, hennes pappa med fru. De håller annars till i Helsingfors och har sällan vägarna hit uppåt så det var första gången vi träffades. Alltid lite spännande med första träffen men det blev så bra och så trevligt.

Vi åt så gott. Utsökta smaker och oväntad kombo i förrätten. Lamm till huvudrätt som smälte i munnen. När det blev dags för efterrätt var jag så mätt att jag nöjde mej med en kopp kaffe. I tre timmar satt vi där och hade så trevligt.

Besökte ett loppis och hittade träleksaker till Hugo i bra skick.

När kvällen kom hade jag ett ny ljushållare att tända ljus i. Höstfärgerna smyger sej in.


Blandade till varsin GT och tog in dagen. Finns så mycket att vara tacksam för.

I går köpte jag också en trälåda för 5,90 euro.

Började fixa till den i dag under förmiddagen. Hittade överbliven målarfärg i ett skåp.

Limmade en bit tapet på locket med decoupage lim. Skruvade fast ett handtag som legat i gömmorna.

Till sist klädde jag också insidan av locket med tapet.

Nu står den här på byrån i väntan på användning av nåt slag. Kanske sen när Hugo börjar komma med teckningar till farmor och farfar så blir det en bra låda att spara i. Förutom de som vi tapetserar kylskåpsdörren och väggar med. En hyfsad förvandling bara med saker som redan fanns här hemma.

Och Hugo har vi besökt i dag. Efter att han varit på babysim och fått sova. Gullevän, han hade så mycket att berätta om sin dag att när han höll på att somna i min famn hölls tutten inte i munnen. Hoppas du får sova gott och drömma sött i natt vår lilla älskling.































 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar