Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 1 september 2024

September

En blinkning och så var sommaren över. Trots att vi har varmt ännu så kommer vi inte ifrån att september är början på hösten.

Jag var ledig i fredags och startade med att fixa lite på detta skåp. Ett ställe som växlar lite efter årstid och snart passar inte tavlan in men får nu vara i brist på annat.

Mamma kom och överraskade med sin goda senap och ett bröd från Jeriko gård. Hon fick istället med sej lite grönsaker.

Sen var det ju så väldigt fint ute att jag tog handarbetet med mej dit.

En ny fönsterlampa och solrosor från självplocket i byn. Så glad över det.

Det blev en kort pulshöjande cykeltur på kvällen. Vi fick cykla ifrån både regn och åska men när vi kom på terrassen här hemma hann det ifatt oss, men då var det fritt fram.

Under lördag var Hugo här med sina föräldrar och han blir bara roligare den pojken. Så söt när han ligger och greppar mjukisdjur eller tar tag i sina fötter. Glad och go. I dag söndag har han deltagit i sitt livs första babysim och verkade trivas i vattnet.

Nån villa avslutning brydde vi oss inte om. Vi hade det så bra här hemma med blåst och regn utanför.

Det har varit ett riktigt ruskigt väder. Natten till i dag söndag tror jag det regnade oavbrutet och jag funderade på allvar att dra gummistövlar på fötterna när jag begav mej i väg på jobb tidigt i morse. Det stod vatten ut efter vägen till stan och jag sicksackade runt de små insjöarna. Som tur lugnade det ner sej och under förmiddagen kom solen.

Har haft en lång arbetsdag och mycket extra uppgifter som dykt upp under dagen. Kände mej lite stressad ett tag men tänkte att jag inget kan än att beta av ett besök åt gången. Och ingen klagade utan alla var nöjda och belåtna. Fick beröm för min goda morgongröt och på annat håll var det idel beröm för hela Omsorgs personal. Så roligt att höra. 

När jag hade vilat upp mej plockade jag ett stort fång med blommor och trampade iväg till gravgården. Kanske de sista buketterna dit av årets sommarblomster.
















 

2 kommentarer:

  1. Hunden du har på byrån...en exakt likadan fick jag för snart 61år sen istället för en ballong från marknaden.Vår dotter har den nu.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har förstått att det är en marknadshund. Lika glad i den för det, den har varit min mommo och moffas <3

      Radera