Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 29 augusti 2024

Rosa nyanser

Jobbdagar avlöser varandra men lite hinns även på fritiden. I måndags fick jag besöka två syskonbarns nya hem tillsammans med mamma. Ena bor i ett äldre hus som är riktigt mysigt och den andra i ett nybyggt och stilrent hus. Där har de det så bra med sina käraste.

Äntligen har morotsblomsters första blom slagit ut. Inte mycket för pengarna, mest bara blast och några ynka blom men då gäller det att njuta av dess skönhet desto mer.

Klippte gräsmattan efter ett längre uppehåll i tisdags och jag tänkte skutta mej fördärvad. Långt och tätt gräs som bara boldar under hjulen. Undra om man skulle gjuta betongplatta runt hela huset, ungefär som i Grand Design Sverige. Fy tusan så enkelt. Åtminstone kom jag så långt att jag morgonen därpå bokade massagetid. Kanske ett år sen sist och det finns säkert en och annan kota att bända loss.

I går kväll efter arbetet styrde jag raka vägen mot Jeppis och Spotlight. Egentligen bara för att få träffa Sandra som fanns vid Sfp:s tält. Är hon i knutarna gäller det att passa på då det annars går veckor mellan vi träffas. Hade sonen också varit på plats hade det varit en fullträff. Kul i alla fall.

I dag blev det en klientavbokning så jag fick extra ledig tid och börjar först sen eftermiddag. Så hunden fick motion och jag redde upp i växthuset. Dessutom bokade jag in mej för en Hugo träff innan jobb, så allt verkar falla ut väl även denna dag. 






 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar