Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 16 augusti 2024

Jobbar som sjutton

Det är verkligen jobbet i fokus nu. Känns som att jag fick en rivstart efter semestern och känner mej lite trött redan. Det har varit så mycket på gång denna vecka och aningen lite personal på plats så det har pusslats för att få det att gå ihop. Vi behöver mera personal så vink, vink till er som läser.

Men så kul ändå att vara tillbaka och träffa alla goa människor, jag är lyckligt lottad som får vara en del av detta. Jag tog på mej en extra arbetsdag denna vecka så det blir en sex dagars för mej när veckan är slut. På måndag ska jag ligga och glo i taket.

Bonzo gläder sej all tid vi är hemma med honom. Det är nog faktiskt så att vi tänker på honom i första hand om vi funderar på att åka iväg, både korta stunder och längre. Tycker att vi har ett ansvar när vi en gång valt honom. Att svärföräldrarna finns här hos honom då vi jobbar är guld värt.

Dessa Highland kossor slutar aldrig att fascinera honom.


Världens sötaste vovve <3

Investerade lite smågulligt/praktiskt till Hugo första dagen i stan. På tisdag kom han hit med sin mamma när jag var ledig och det blev en mys eftermiddag.

Kom igång med stickningen och har nu klart andra paret muminsockor.

Förde blommor till mina mor och farföräldrars gravplatser i kväll. I dag skulle det varit min farfar Nisses födelsedag <3













 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar