Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 6 augusti 2024

En semesterpicknick och annat skoj

Augustimorgon ,+ 9,9 grader före solen får fäste. Spindelväv runt fönstren och extremdagg i gräset. Min ledighet går på sista veckan och det är okej. Jag längtar till rutiner, kolleger och klienter, ett sammanhang. Undrar redan om jag nästa sommars semester ska köra 2+2 veckor då jag nu känner mej totalt borta från vad som händer i mitt arbete. Ett arbete som lever och förändras konstant. Men det är väl också bra att vara helt bortkopplad då är man i vila men om man är som jag så man vill ha koll så kan det vara svårt.

I lördags gjorde vi en vandring vid havet. Mest för att Bonzo skulle få vidga sina vyer, andas havsluft och utforska andra marker.

Tror han gillar Fäboda fast han ser lessen ut just här, gullet.

Här lite gladare.

Kaffeväskan var med och blötfoder åt Bonzo.

Fint med både skog och hav.

Vi njöt så länge vi kunde. Strax efter att vi packat ihop väskan öste regnet ner och vi försökte ta skydd under en tall men den var onödigt gles. Som dränkta frassar återvände vi hem, ändå snäppet nöjdare.

På kvällen körde jag en egenodlad bukett till mamma och en kram bara för att.

Söndag blev en bra dag med väder för att kunna sitta ute och äta på terrassen och sen avnjuta kaffe även där. Hugo fick också vara ute och känna på gräset, tänk att han har precis allt att upptäcka ännu.

Måndagen startade med ett gympass sedan hem och duscha. Så packades målarväskan och det bar iväg till en Lepplaxvilla där jag fått äran att göra en toavägg lite trevligare. Blev ett somrigt och lätt motiv.


















 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar