Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 6 mars 2021

En oväders lördag

I dag lördag blir det bilder från förra söndagen när det var prima väder och vi var på en längre länk med Bonzo på förmiddagen. Ni kan fokusera på hunden, inte på människan där i bakgrunden. Att man aldrig kan bete sej eller hålla käft. Alltid är det något. Det finns ett bra foto på mej och det är taget i Barnträdgården. Jag kommer aldrig att se så klok och sansad ut som på det fotot.


Det var ett härligt skogsbadande den söndagen. I dag kom ju även solen  fram och Bonzo och jag passade på att köra sparkstötting. Isande kallt på hemvägen dock och gubben som hade varit ute före sa att det var fem före att blåsten lagt honom i diket. Ett riktigt ruskigt väder i dag med andra ord.


Som jag älskar denna lilla skogsbjörn <3

Vi var i rödaste rappet till stan i dag. Bonzo behövde en Eat slow live longer matskål, och han var helt förvirrad i kväll när det inte gick att sluka maten utan han faktiskt fick arbeta för att få tag i torrfodret. Det tog honom faktiskt flera minuter att äta och han gnydde av frustration hela tiden. Men stackars lilla vän har väl all tid i världen att äta tänker matte och husse. Blir säkert en vanesak.

Matte håller på att bli till åren och fick köpa Nivelamin och Kinesiology tape att tejpa sitt kluckande knä med. Så in i helgolands rädd att nåt ska gå sönder i knät igen. Been there done that.



 Jag skulle så stort dreja i dag, det var inplanerat sen länge. Hade två klumpar att förvandla till något och ena blev till nån slags skål ( hade helst sätt att den kunnat göras till en ampel men den blev för låg) Den andra fick slagsida och fick kasseras. Mycket städande för lite resultat om man säger så. nå jag har nu ett mindre ämbar full med sånt som inte blivit till nåt som i detta nu blötläggs på nytt och ska återanvändas i sinom tid.

Annars då, en lördagkväll i början av mars? Jo man kan bli väldans lycklig av en perfekt avokado till kvällsbiffen, det är inte ofta det händer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar