Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 14 mars 2021

Lördag och söndag

Vi startade upp lördagen med en längre promenad. Där ute i ingenstans var det knäpptyst och riktigt skönt för både öron och skalle. Fick tänka sina egna tankar i lugn och ro.

Mamma kom över en stund på förmiddagen och det var riktigt trevligt med en pratstund. Vi bestämde att ta en terapirunda vid Sunds Trädgård när jag får vinterledigt. Bara en sån liten sak är att se fram emot.


Efteråt hjälpte Bonzo till med städningen.

På eftermiddagen besökte jag fammo och det var en glad och upplyftande timme. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och hon hade många gånger så väldigt kloka funderingar. Hon är så skärpt tillika som hon glömmer det mesta som händer runt omkring.


På kvällen färdade jag upp kissevantarna medan vi såg på Jägarna med Lassgård på tv. I dag fick de ny ägare. Mello förstås och bäst låt vann, även om jag skarpt gillade Claras Jag behöver inte dej i dag.

Bonzo har verkligen njutit av sin söndag, vilat och tagit det lugnt. Sen ungdomarna for till sitt däckade alla här hemma.



Vi ruskade liv i oss och for på lekstund till "Purmokusinerna" Hämtade kvällsmat hos Uffes och så hem igen. Nu en veckas arbete och sen vinterledigt. Det ska vi väl orka.


















































 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar