Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 15 mars 2021

Ny vecka

Vet inte när jag senast varit så trött en morgon som jag var i morse. Satt och vaggade på sängkanten och tyckte synd om mej själv. Men som alltid bara man kommer i gång så går det. Dagen har löpt på bra och när jag steg ut från fabriken sken solen och värmen kändes direkt.



Grävde mej fram till uterummet än en gång. När man ser drivorna av snö känns våren långt borta, men precis lika mycket hade vi för några år sen och vips var också det borta. Under natten hade det rasat snö från garagetaket så det skyfflades bort och så tvättade vi bilen som jag tyckt riktigt synd om med alla saltlager.
Bonzo har jag tränat och lekt med. Ett steg framåt, två tillbaka, lite så känns det. Dessutom smet han när vi kom hem i dag och ville absolut inte bli fasttagen. Fick bära den lilla lilla valpen tillbaka till hagen så länge vi höll på med snön. Tålamod är en hundägares nästbästa vän.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar