Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 3 juli 2023

Äntligen regn!

Äntligen har vi regnet här och all växtlighet får det de drömt om så länge. Tyvärr är det också onödigt svalt och jag går med tröja här inne. Har ju min bonusvecka och det är så skönt att få ta dagen som den kommer. Nästan i varje fall, tandläkarbesök väntar nu på eftermiddagen.



I lördags var vi till Kokkola och gubben bjöd på pizza vid Rosso, svingod var den.


Bonzo fick ny leksak och var lycklig som ett barn.


Svalare väder betyder att man orkar längre länkar och har energi till tusen.


I går hade jag födelsedag, igen, kommer de inte väl tätt inpå varandra? Men jag är så glad att jag står här mitt i livet, rakryggad med båda fötterna stadigt på jorden. Att vara tillfreds är väl det bästa man kan ge sej själv.


Tog in blommor i vas.


Och bjöd på pannkakstårta.


Fick fina presenter...




Jag var trött hela dagen, kanske var det regnet som tryckte. La mej under täcket och sov en stund. Gubben väckte mej och sa att jag ju önskat mej glass från kiosken vid Ytterjeppo och nu bär det av. Så jag fick kravla mej upp och in i bilen. Så värt och sååå gott!



 I dag är Bonzo regnväderstrött men blev överlycklig när mommo kom på besök och han fick sitta i famnen. Lite höstlikt nästan i dag och jag har haft ljus tänt på köksbordet. Men nu är det släkt för just ska jag fara och gapa stort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar