Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 7 juli 2023

Dagar som gått

Jahhas! Så vad har jag gjort denna vecka då? Mest kaos i skallen känns det som.

Vi har i alla fall myst Bonzo och jag när gubben gått på jobb och Bonzo smygit sej upp bredvid mej. Min lilla gulliga vän.




Massa regn men det har tillika varit skönt. Har gått igenom diverse skåp och lådor, lassat i bilen och farit till ekorosk.


Har haft en farbror på besök och besökt den andra. Fint att kunna sitta ner och prata.


Svärsfolket på kaffe en kväll. 

Med gubben en dag på uppköp av lampor till köksfläkten, bågar och skyddsnät till jordgubbarna och häggmispelbären. I fjol åt fåglarna upp slätt.


Och jag har saknat mitt arbete... får man ens göra det under en veckas ledighet? Men jag har besökt två äldre släktingar under veckan och kompenserat bortfallet på det viset :)


Efter regn kommer sol och det var så fint en morgon när solen gled in genom köksfönstret.


I dag på förmiddagen var mamma och jag till Garden Flora för att njuta trädgård och växtprakt. Vi satt och åt glass där och begrundade våra uppköp, vi kom nämligen hem med varsin väska plantor.

Bromsarna är från vettet där ute och bara halva jag är kvar efter att jag klippt gräset (känns så i alla fall) Nu väntar jag på att det förhoppningsvis skulle bli ett ordentligt åskväder, vi har ju knappt haft åska denna sommar.



 Nya inredningsdetaljer <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar