Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 9 juli 2023

Slut på ledigt och festligheter

Så sövande och långsam söndag här. Jag gäspar mej igenom dagen och har fått slagsida några gånger till och med.


Måste riktigt ruska om mej själv och få styrt upp dagens sista timmar. Det var fest i går och vi kom hem mot 01.30 tiden. Jag var inte drucken eller så men i vanliga fall hade jag vid den tiden redan sovit i timmar, är verkligen ingen nattsuddare.


Syster och hennes man partajade sina 25 år som gifta med både middag och dans.


Och jag fick umgås med de bästa i mitt liv.


I dag när jag äntligen fick mej kravlad ur sängen fortsatte vi med temat "gå till färdigt dukat bord" vid Strandis. Beställde Skäriburgare och njöt av för nästan varm sol. Fortsatte in till stan för efterrätt. Med glass i hand traskade vi omkring i Skolparken, en verklig pärla i staden som lätt glöms bort och bara körs förbi.


Vad skulle ett blogginlägg i juli vara om inga blommor var med. Dahlian Totally Tangerine har slagit ut sina knoppar och jag tycker den är bedårande i sin enkelhet.


Min absoluta pionfavorit slog upp sin första knopp i går.


Denna pion i full blom och finns också i vas inomhus.



 Nu är ligustersyrenens tid att blomma. Så härligt att ha en senare sort att vänta när de andra är överblommade.

I morgon får jag återgå till jobbet igen och jag har redan kollat in att det blir en finfin arbetsdag. Nu ska jag göra ett sista ryck för ett härligt avslut på denna söndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar