Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 15 juli 2023

Long time no see

Ojoj vilken lång paus det blev här. Men nu lite uppdateringar från veckan som gått.

Jag har varit kattvakt till lilla Skrållan. Försökt se till att hon har haft tillgång till både mat och vatten. Sprang med matkoppen kring huset och hittade objektet i grönsakslandet.


Beundrat pionerna varje dag.


Bonzo är också väldigt förtjust i mina blommor...




Varit på teater, det hör verkligen till sommarnöjen.


Njutit av vackra kvällar. Har faktiskt inte arbetat en enda kväll denna vecka.


Försökt tygla humlen som har fnatt i sitt växande. Dessutom rensat mellan plattorna, duktiga jag.


Bonzo in fields of green.


Plockat in små gulliga blomster.


På mitt arbete prioriteras glassätande väldigt högt dessa varma dagar, och jag är inte sen att stanna vid en glassvagn. Kör man långt är det riktigt bra att få stanna upp och ta paus.


Vår lillpojk blir 3 år i morgon och redan i går kväll kom det present av Patrik och Lotta. För Bonzo finns inte mycket som smäller högre än en ny leksak. Så lycklig var han och i morse ylade han i sin lina när jag for på jobb och leksaken lämnade där inne.


Och jag fick choklad för "barnpassningen", så rörande<3


Har haft roliga jobbtimmar i dag och fotat bland annat detta fina blomsterhjärta.


Sent, trött och hungrig kom jag hem. Gubben grillade rostbiffar och jag skivade upp gurka, haha! Satt och åt på verandan i skugga och drack vin. Njöt till max av stillhet och frid i sinnet. Det här är vår tid och vår plats på jorden och jag är så tacksam för det jag har.

Sen hittade jag en död fågel vid uterummet på min trädgårdsrunda och blev så sorgsen. Stackars lilla fågel, så mycket du borde haft kvar av sommaren.


Blommor och lada är väl för härlig kombo.


En zinnia ser världens ljus.


En övervintrande miniros med större blom än de största rosorna.

I morgon är jag ledig, vilket förstås ska bli skönt och dessutom är det Bonzos födelsedag så här ska det dukas till finfrukost åt honom i morgon.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar