Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 26 november 2023

Hjärtevarm lördag

Vad gjorde det fast snön hävde ner under lördags förmiddagen då jag visste att jag skulle få träffa min härliga familj senare under dagen.


Vi var bjudna till Erik och Sandras på mat och det var så mysigt att samlas kring bordet med levande ljus och få äta gott och bara umgås och prata ikapp lite tid. Jag hade med mej efterrätt, hemmagjord glass med choklad och pepparkaka.

Mätta och belåtna for vi till Cinema Bowling när vi hade hyrt två banor. Vi spelade i 1,5 timme och det var ganska exakt lagom. Fint på Vasa torg så jag bad om uppställning. Så härligt att få spendera några timmar med våra ungdomar, det gör mej så hjärtevarm.



 Bitande kallt under morgonens promenad men vackert. I dag fick vi upp nån ljusslinga därute men det går lite trögt, kanske det ändå blir klart till 1 advent. Efter det skulle jag helst bara njuta av adventstiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar