Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 3 november 2023

November

November kom med råge och trafiken och föret har prövat mej denna vecka. Full vinter hos oss men lär ska regna bort till helgen. Jag är ledig i dagarna två och i går morse började jag med att skotta snö och så tacksam när svärfar sa att han kan ta det mesta med traktorn.


I går avslutade jag en 23 års lång era när jag sa upp mej från förra jobbet. En konstig känsla alltsammans. Kände mej som en främling efter att inte satt min fot där på 8 månader men fick varmt mottagande av gamla arbetskamrater och hejarop över att jag vågade ta steget och hittade så rätt.


Skönt att du är hemma tycker han, vår mysiga vän.


Bebisfilten är klar och längtan till våren är stor.


Blivande fammohjärtat är sprängfyllt av kärlek. Hur mycket kärlek kan ett hjärta hantera ens?

På kaffe till Tallbacka igår kväll, vi får inte våra helger synkade nu så vi tar till korta kvällsstunder istället. Där var det mys med eld i spisen och tända ljus. Skrållan katten var inne som annars mest varit ute. Snö och kyla är inte lika hejsan som sommar med allt liv som finns att undersöka i skog och mark.


Vår stora fredskalla mår toppen i mörkret. Fem blom i topp och två på gång nere i bladverket. 

Nu ska vi försöka fånga dagen här. Vi är båda lediga i dag och ska väl hitta på nåt. 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar