Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 10 november 2023

Nu tar vi helg!

Lillebror kom hem till oss efter arbetet i dag. Frågade vad vi gjort denna vecka och efter lite funderande kom vi fram till att vi mest arbetat. Och det stora nöjet på fritiden har varit att bara vara hemma. Riktigt spännande liv här alltså. Det mest händelserika är väl att jag köpte nya gardiner här om dagen. Exakt samma som de vita men nu i grön nyans.


I dag kom jag mej hem lite tidigare än det var tänkt och hann följa med begravningen av Ahtisaari en stund. Jag är en som följer med begravningar och bröllop som sänds på tv. Säkerligen kommer jag även att besöka hans gravplats, Sandudds begravningsplats är så vacker.


Gubbens arbete har fest i kväll och jag och Bonzo ska njuta av hemmafriden. Härliga garnnystan ligger i stickkorgen och bara väntar på att bli små fina plagg. Få se om jag orkar sätta igång, känner mej rätt slak efter arbetsveckan. Men nu tar vi helg i alla fall!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar