Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 30 november 2023

Novembers sista dagar

Novembers sista vecka startade ypperligt. Mamma syster och jag tog tåget ner till Böle och stationerade oss på Mall of Tripla där vi också sov på Sokos hotel Tripla. Allt under samma tak var som gjort med två dagar av snöstorm och pinande kallt.


Vi fick gå i affärer utan ytterkläder och bekväma länkskor på fötterna. Lyxigt så det förslår!


Tror jag aldrig förut på våra 9 år av julresor shoppat så lite som denna gång. Njöt istället hundrafallt av god mat och dryck, är det månne åldern?


Så mycket gulligt och juligt att sätta blicken på.


Så fort vi kände oss trötta i fötterna var det att slå sej ner på nåt trevligt ställe och inmundiga nåt gott.


Så tacksam över att vi kan fara iväg vi tre och bara umgås och ha roligt, så mycket vardag ändå däremellan.


Men förstås härligt att komma hem och börja jula till det i hemmet. Nu är all julbelysning upp i fönstren och ostädat. det är min melodi.


Har ritat motiv på en ljuslykta och har tänkt göra fler bara jag får tid över.


Att köpa en julgransdekoration hör vår resa till och jag är särskilt förtjust i årets fynd. Påminner om en fin glaskula som alltid fanns i mormor och morfars gran.



 Denna går att öppna och är så silvrig och fin även på insidan. Riktigt barnsligt förtjust måste jag erkänna.

Med fyra dagar ledig i sträck kör jag nu på i arbetet så det ryker över hela helgen. Helt ok för min del. Nu börjar klienterna också ha så julfint och det är ett sant nöje att besöka de äldre nu.

I kväll har jag överraskat mej själv och varit på gym med mamma. Man måste få en spark där bak för att lyckas med det så tack till kära mor att du drog mej med. lite blodad tand fick jag allt. Men borde kanske damma av skidorna också så småningom.

Tack till november, du blev rätt fin måste jag väl ändå säga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar