Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 4 januari 2013

Den där känslan

 

Nåt konstigt med bildöverföring i kväll så vi kör en gammal goding.
Tulpaner är ju ändå för härliga och snart frossar jag i dem.

Den här fredagskänslan har infunnit sej. Den har jag saknat under ledigheten, då alla dagar blir lika dagar. En sån här "slängeriväggenförnuharjagfredagsfeelis" eller nåt.
Stack en timme tidigare från jobbet i dag för att få behövlig massage. Kunde ju verkligen starta helgen sämre. Så nu är jag så där mör och fin och har legat på soffan och myst efter maten.
Verkligt trött på julsakerna här hemma och borde komma i gång med att få bortplockat. Men det sparar vi tills i morgon. Lika bra det för det är så mycket annat som blivit sparat tills i morgon. Få så se om nåt blir gjort överhuvudtaget.
Liten Zeb mår inte bra. Spydde i går och vill än i dag inte ha nån mat. Nu ligger han och sover på gubbens tröja och drar enorma stockar. Men snart blir det fart i honom när jag drar fram mina långkalsonger. Långkalsonger= motionsrunda.
Lämnar er så för i kväll med Adam Cohen som hyllar sin far. Bird on the wire

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar