Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 23 juli 2024

Suveräna dagar

Ledigheten har börjat så bra, tänker inte klaga på värmen.

Vi bjöd in vänner på lördagskvällen för mat och samvaro. Rostad nypotatis, keftajärpar, spansk choritso, lax och gurkjoghurt. Enkelt och gott. Blev en sån lyckad kväll på terrassen. Efteråt fick Bonzo en länk när det blivit dräglig temperatur för motion.

Söndagen innehöll konfirmationskaffe och simturer.

På kvällen plockade jag ihop blomster och cyklade till gravgården med dem.

Måndagen blev en fröjdens dag. Jag fick sköta Hugo medan föräldrarna var på tumis till Jeppis. När de kom tillbaka hade de träffar Erik och Sandra som även de var på väg hit. Jag hade familjen samlad nästan hela dagen och jag "råddade" ihop mat från det som fanns i kylskåpet och alla var glada och nöjda. Det simmades och skruvades bil och Hugo var allas mitt. Bonzo höll ett vakande öga över honom hela tiden, hoppas på att de ska bli goda lekkompisar med tiden. Jag var i mitt esse med alla kära under samma tak och kunde inte fått en bättre start på semestern.








 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar