Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 4 juli 2024

Nö ir ja jär!

När man tar sej ut i bygden och får höra att det är alldeles för länge sen man uppdaterat bloggen får man helt enkelt ta och rycka upp sej. Vill nån läsa mina funderingar så visst ska jag bjuda på det.  

Denna dagen cyklade jag till Jeriko gård för att möta upp mamma och syster för frukost i det fria. Så gott och så mysigt att starta dagen med dessa två.


Jo länge sen jag uppdaterat men det mesta handlar nästan om Hugo vännen. Att besöka och få besök och i mina tankar däremellan. Det blir dop till helgen och det ska bli så fint.


En vacker ledig dag tog jag min årliga runda till Lappfors. Stannade på gamla bron och lät minnena strömma från barndomens ljusa dagar. Så otroligt tacksam för både mor och farföräldrar för alla fina barndomsminnen och traditioner. Hoppas kunna ge vidare till mina barnbarn.


Läst över en del böcker i sommar redan och har fått ett uppsving i det. Allt har sin tid och nu är läsningen högt på listan.


Bonzo hjälper till på sitt lilla vis med att som exempel ta det sista av saftpinnar i värmen.


Blåst och regn har vi så det räcker och blir över och just som pionerna slog ut kom ett sånt oväder. Därför plockade jag in några kvistar för att njuta av på köksbordet. Man får fråga sej om det finns nåt vackrare än pioner.


Jag har en underbar svärmor ska ni veta. Finns till i stort och smått. En kväll kom hon in med en topp hon stickat av en tröja i bomullsgarn som jag låtit henne riva upp. Av den fick jag en helt nytt vackert plagg att använda. Toppen! (ursäkta skithusbilden men där finns bästa spegeln...)


Jag fyllde år häromdagen. Glad över varje år som läggs till och jag får vara med. efter arbetsdagen for jag in på ett apotek och köpte mej själv en present. En första hjälpväska att ha i bilen. Må den aldrig komma till användning.


Jag hade önskat mej teater samma kväll och tog gubben med. Skrattade så jag trodde jag skulle dra av. Det här var det bästa som spelats på flera år. Missar du detta i sommar så missar du mycket. Jag skulle kunna se den flera gånger. Blir full i skratt bara jag tänker på karaktärerna i pjäsen.

Så där jag. Det blev visst ett litet inlägg. Nu ska jag fortsätta med dagen och så småningom riva av ett kvällspass.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar