Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 21 juni 2018

Långhelg


Aah, nu ligger en långhelg framför. Midsommar.
Fast det utlovas dåligt väder åtminstone i morgon så ska jag njuta för fullt ändå. Om inte annat kan man dra täcket tätare runt sej och sova en stund till. Ingenting är egentligen planerat utom söndag eftermiddag, annars lugnt och fridfullt. Vi tar det som det kommer.
Efter arbetet i dag rusade vi hem och klippte gräsmattan, det behövde vi få gjort. Och efter hundpromenaden föreslog jag en cykeltur. Det är ju så gott som vindstilla och de dagarna har varit lätträknade hittills i år. Så vi brände i väg en runda kring Bäckby som kändes som en passlig tur i kväll.
Efteråt tog jag en bild av den övervintrande minirosen och mina cykelskor som matchar varandra färgmässigt. Det är två minirosor om vi nu ska va nogräknade. Just nu är de fulla av knoppar och jag räknade till 32 stycken. Inte illa det. Ogräset i bild får ni gärna blunda för, det gör nämligen jag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar