Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 13 juni 2018

Tummens vilodag


Så blev det en rejäl vilodag.
Med en skön sovmorgon som aldrig ville släppa taget. Zeb sov också så gott och hade inte alls bråttom ut.


Förmiddagen kom och efter en stilla promenad i solen med Zeb hoppade jag upp på cykeln och tog mej till andra sidan landsvägen, till Merabs ordförande och hans fru. Jag hade fått en vink om att de ännu bor på samma adress så i dag kändes som en bra dag för mej att njuta av en fantastisk trädgård när jag själv skulle hålla handen stilla.
Så otroligt mycket växter och grönska som där frodas, som att gå in i en annan värld. Och detaljer överallt. Jag fick sitta i The fåtöljen och beundra nyskapad konst, höra groteska saker, beundra hudfärg och diskutera skillnad mellan olja och akryl.
Sen kaffe, bulla och chokladkyssar på det. Och en väska inrednings och trädgårdstidningar med mej hem. Ja men ni förstår hur bra jag har haft det. Och tummen har bara varit med och fått vila.


Vek av till Petterssons trädgård för att köpa en pelargon och en begonia. En Ernst mugg fastnade också i handen när jag fick ett långt samtal från cancerstiftelsen som ville ha bidrag.
Vilken eftermiddag det sen blev på terrassen. Jag fick byta om till solklänning och bara njuta.
I kväll har jag då igen suttit på läktaren och huttrat då Esse vann över Kållby i fotboll. Tvära kast.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar