Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 26 juni 2018

Rekordgubbe


Denna stora gubbe har jag följt dagligen allt sedan den var vit.
Igår såg jag att idag tisdag ska den skördas. Trampade hem från arbetet och gick raka vägen till pallkragen och plockade den. Hade inte hjärta att äta den själv utan snäll som jag är delade jag den med gubben. Den var solvarm och alldeles ljuvligt god.
Annars var det rätt tomt i skåpet efter midsommar frosseriet så vi fick ta en butiksrunda för att fylla på lagren. Det är ungefär vad man orkar med en kväll i juni, när sommarn är som allra bäst.
Mamma raggade in på gårdsplanen med sin cykel strax efter att vi kommit hem så det blev kaffe på terrassen. Lite hundjakt när Zeb fick upp ögonen på en annan lös hund och han plötsligt var som på sjuttonde året. Snabb och spänstig.
Så förevisade jag mina gurkor med knorr,. Varför de blir så vet jag inte, för mycket eller för lite av något. Kanske jag visar skapelserna i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar