Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 8 december 2023

Dagar i december

Dagarna rusar och jag har noll koll på om det är helgdag eller vardag. Tur ändå att jag inte är den som stressar med julförberedelser då hade hjärnan exploderat redan. Jag gör det jag hinner och orkar och resten lämnar helt enkelt. 


Arbetade förmiddagen under självständighetsdagen och vägen hem var så otroligt fin. Vilka härliga vinterlandskap jag körde igenom, finns inte ett ställe i världen jag skulle byta med.


Kvällen tillbringades framför tv som sej bör med mottagningen på slottet. Veteranerna och Lottorna var de som berörde helt klart.


På pissrunda i sena kvällen.


Jag har nu ett par mornar fått sova tills jag vaknar vilket alltid känns skönt. Och i går upplevde vi vacker soluppgång på vår promenad.

Har i dag några arbetstimmar och sen tar jag helg. Hoppas på att få fixat sista julklapparna under morgondagen och på söndag har firman julfest. Dit ska jag absolut och äta gott.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar