Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 22 april 2019

Allt har en ända


Påsken går på sitt sista så också vår ledighet.
Nu har jag varit hemma så länge att jag vant mej vid detta. Sovmornar, långsam frukost och allmän lathet. Hur jag ska komma igång inför arbetsdagarna har jag ännu inte klurat ut. Det positiva är väl alla poddar jag har olyssnade.
När ungdomarna kom i går hade det blommor med sej, blir så glad av sånt. Eftermiddagen fick vi med dem och senare besökte jag farmor. Hade lovat titta in under påsken då jag vet att helgdagar kan bli långa.


I dag på förmiddagen hivade jag in gubben en cykel och alla lerkrukor i bilen och styrde kosan mot Hirvlax. Solvej var beredd med ugnen, bara att rada in allt. Vi drack kaffe och pratade resor. Gubben cyklade hem därifrån medan jag rattade bilen. Hann tvätta bort lite vinter och räfsa innan han svängde in på gårdsplanen.
Sen dess har vi suttit och njutit på terrassen. Håller på med en bok jag köpte på flygfältet i Arlanda men blir så sömnig och slö i solen att jag nickar till ibland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar