Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 18 juli 2022

Detaljer

Till festen hade Patrik sågat ut pilar av spillvirke från arbetet. Lotta beställde schabloner och jag som jämt har nån slags färg hemma duttade fram bokstäverna, och målade sen lite blad och blommor på fri hand. De här pilarna blev ett kul inslag i salen.


Förberedelser i salen som var nymålad och sommarfräsch. En verklig festsal som med sina vackra fönster sätter prägel på hela rummet.


Med ett flortunt tyg, fejk grönska och en ljusslinga som virades runt små handtag blev det riktigt snyggt framme vid scenen.


Dagen före bröllopet kravlade jag kring på alla fyra i dikesrenar runt oss för att plocka rödklöver och en annan mörk växt som jag inte har namnet på. Axen fick jag av grannen och resten från vår trädgård.


Det blev till små buketter.


Som stod på snygga brickor Patrik hade sågat till av björk och haft i press.


Gammelfaster Ing- Britt stod för de kraftiga prästkragarna som kom i lite högre vas. Som vas hade barnmatsburkar använts och de högre vasen har innehållit tomatsoppa. Lotta pimpade sedan med olika band och snören och limmade fast hjärtan som jag virkat av vitt bomullsgarn.


Blommorna jag beställt övernattade i förrådet till morgonen då jag började binda.


Det var lite osäkert vad detta var för hörna...


Nåmen fotohörnan så klart! Denna skapelse hade Patrik snickrat ihop och jag hade åter igen använt schablonerna och virat lite fejk grönska runt. Den gav effekt. 

Här fotade alla gäster sej och på detta foto är det det härliga serveringsgänget som jag tror hade väldigt roligt där på köket. Dessa var guld värda.


Denna gåva stod på presentbordet och för mej värdefull. Min mormor och morfar fick skedarna på deras bröllop och nu gick de vidare till Patrik och Lotta.


Ett viktigt inslag också på en dag som denna. Ljuset brann alldeles särskilt för Lottas pappa Mikael, men också för alla dem som man gärna delat den här dagen med. Det lilla nalle brudparet fanns på kaffebordet när Lottas föräldrar gifte sej och nu fick det också vara en del av dotterns bröllop.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar