Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 9 november 2022

Dagen när samariterna ryckte ut

Veckans silversmides kurs resulterade i två färdiga ringar. Den till vänster behövde bara lite putsning och ett par bank med nylonhammare. Den högra ska jag dra ett varv i poleringen nästa gång ännu men den är i full användning redan. Har börjat planera inför lite större projekt som sträcker sej över vårterminen men svårt att bestämma vad man ska göra, endast fantasin som sätter gränser.


Eftersom jag än en gång rehabiliterar mej på hemmaplan kunde Bonzo och jag ta en frostig härlig morgonpromenad. Fint med frusna vägar som omväxling från kladdet.


Mamma och jag ryckte ut som de goda samariter vi är till lilla Skrållan som blev steriliserad i går kväll. För att se hur hon mådde i sin ensamhet. Blev livrädd för oss till att börja med och gömde sej på bastulaven, men efter en stund var vi kompisar och man kunde inte tro att nåt ingrepp hade skett på henne. Som ett yrväder for hon omkring i huset och lekte med sina leksaker och en och annan blomkruka. Nu kommer hon att leva ett lugnt och bekymmersfritt liv.


Bonzo hade mycket att snusa på när jag kom hem och blev alldeles utslagen av kattdoften. Men han är en lyckligt lottad hund. Först på länk med mej och sen med svärfar, dessutom har han fått slicka skålar efter bärkvarq i kväll.



 En ny liten ljuskälla har hittat till oss, har tittat på den här i flera år redan och nu slog jag till. För mina snickare i familjen hade det varit en enkel match att fixa till men ingen har fattat vinken hur jag än försökt. Så jag la mej platt och beställde en färdig. Deb här ser jag inte som nån julbelysning utan kommer få stå framme större delen av året.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar