Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 29 mars 2023

Ledig onsdag

Ledig mitt i veckan är riktigt härligt det också. Jag har bytt lite "tavara" på vardagsrumsbordet, det närmar ju sej påsken.


Eriks tröja är klar för leverans, hoppas nu den passar för han har inte provat den. Pappa har fått stå modell istället så riktigt långt ifrån ska vi inte vara.


Det här med sadelaxel är riktigt snyggt tycker jag. Nu har jag tvingat på storebror också en tröja så jag ska få fortsätta sticka. "Om du behöver tidsfördriv så... Javisst, det behöver jag.


Bonzo fick sin runda fast det var rätt kyligt från morgon. Vackert i varje fall.


Farmor fick besök men var knappt medveten om att jag var där. Hon satt i rullstol efter att ha ätit, hon äter duktigt säger personalen, både varmrätt och efterrätt så det känns bra. Hon är tunn som en svältfödd fågelunge. Hon var så trött och blev flyttad till sin säng där hon försvann långt in i sömnen. Till sist la jag min kind mot hennes beniga och sa hej då. Jag har blivit rätt bra på att koppla bort känslorna. När jag kommer ut dra jag djupa andetag och fortsätter min dag, annat går inte.


Studerade fotot hon har på sina söner på väggen, min pappa med sina småbröder.  Jag är skrämmande lik min pappa på detta foto, precis som att se sej själv.


Har läst på min tent under eftermiddagen och har tänkt sitta en stund även i kväll men vädret har blivit så fint och den pinande blåsten minskat så jag får nog ta en liten runda med Bonzo ännu. Utelivet lockar.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar