Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 6 november 2022

Alla helgons helg

Detta är en helg då jag stickat och läst mest på länge. Oerhört skönt och behövligt.

Under gårdagen gjorde jag en lite gravdekoration av sånt som naturen gav, den lade jag senare på mormor och morfars grav. Hade jag haft mera oasis här hemma hade jag kunnat göra flera. Vi var och tända ljus på sen eftermiddag och svängde in till farmor på samma gång. Hon skulle just få kvällsmat och åt en hel tallrik med risgrynsgröt, vart hon la allt få man fråga sej hon som bara är skinn och ben. Trött blev hon efteråt och ögonen blev mindre och mindre så vi satt ingen lång stund där efter det.


Hemma eldade vi i spisen och grillade korv på glöden. Skålade i bubbel eftersom vi hade förlovningsdag, 34 år sedan vi bytte ringar. 

I dag tog gubben hand om Bonzos motion och jag tvättade kläder och fixade mat till familjen. Våra unga kom alla hit i dag och det gladde mej, så trevliga samtal som fördes kring matbordet.

Ny arbetsvecka stundar och jag väntar på snön som hoppeligen skulle göra världen en smula ljusare och trevligare. Få se hur länge jag får vänta.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar