Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 13 november 2022

Farsdag

Vi startade farsdagsfirandet med en fars afton i fotograferingens tecken. Jag som var slö och låg invirad på sofflocket hade helst inte åkt med men besinnade mej till slut.


Vilket visade sej vara riktigt bra för jag behövdes som i hållare bland annat. Ge goda råd om vinklar och proportioner, vilket han faktiskt frågar mej om ibland.


Här är jag ljusbärare i den annars kolmörka kvällen. Fint att få fram den vackra stjärnhimlen.


Hemma skulle fotona redigeras och jag fick i lugn och ro se extra insatta program med Sven - Bertil Taube. Har nu den sista verkliga gentlemannen gått bort? Programmet har jag sett förut men en andra gång var lika bra, en fantastisk berättare mellan låtarna, alltid med glimten i ögat och en oerhört stark och fin röst även över 80 år.


I morse fick gubben tovade vantar och skurmedel i paket. Jag bryggde kaffe, pressade apelsiner och färgkordinerade tomatskivorna till frukosten. Bjöd till på alla sätt.


Solen sken in från en klarblå himmel.


Bjöd på rostbiff och glöggpannacotta till lunch. Inte hela gänget i dag då två befann sej i huvudstaden.


Det har firats hela eftermiddagen så nu blir det lugna puckar i kväll. Ska pröva på en jobbdag i morgon för att se vad ryggen säger om det.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar