Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 12 november 2022

Vardagar och en musik kväll

Dagarna rullar på med fart utan att jag vet om det görs nåt vettigt av dem. Jag försöker sköta det onda i min kropp med tvivelaktig framgång. Hålla igång och inte sitta ner för långa stunder. 

Bonzo mitt lyckopiller finns alltid vid min sida. Håll med om att han är söt!


Jojo, de två första pappersstjärnorna är vikta och hänger i hallen.


Och granen står så grön och grann på trappan. Tuja inköpt på Rusta och ljusslinga virad kring, voila´!


Dagliga skogsbad, dem gillar vi.


Men så i gårkväll blev det andra bullar. Jag klädde mej i grön stickad klänning och tog på farmors gamla halssmycke. Vi skulle nämligen till Schaumanssalen.


A symphony of rock. Så spännande att höra arrangemangen med rockklassiker och Jakobstads sinfonietta. Första halvan var det musikstuderande som framförde låtar och de var så otroligt duktiga allihopa. Tyvärr kom jag mej inte för att ta nåt foto då.


Efter pausen var det dags för One Desire att äntra scenen.


De öste på rejält och det knyckte i benen.




Tillställningar av det här slaget kunde det vara mer av. Att slå ihop så olika stilar får musiken att höjas ännu mer. Eftersom det var slutsålt är jag knappast ensam om den åsikten.



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar