Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 4 november 2022

Thank God it´s friday!

Så lycklig över att det äntligen är fredag. Har annars haft en riktigt bra arbetsvecka men ändå är jag i sånt behov av att få varva ner. Undermedvetet tror jag oron för farmor gör sej påmind. Dessutom en rygg som jag varit så trött i med vaknätter och så. 

Men i går låg jag i sträckbänk och blev säkert mycket längre på kuppen, och peppar peppar inatt har jag sovit som en prinsessa och det har känts rätt skapligt hela dagen. Så med god tur är vi nu på rätt väg med vad som behöver göras för att jag ska bli smärtfri en vacker dag.


Efter behandlingen vandrade jag med försiktiga steg ( kändes som om ryggraden var onödigt mör efteråt) till Pedersöre gravgård och Anna - Lisas gravplats för att tända ett ljus. Vill ha mitt sorgeår för henne och det är okej med hennes barn. De vet att när det finns ett ljus eller blombukett där så är det jag som varit framme. Allhelgonahelgen gör ju att man kommer ihåg lite extra.


Här hemma är det som vanligt ljusets högtid hela mörka hösten och vintern. Köpte en bukett i går med vintrigare färger och delade upp den så det räckte till två vaser. Sen hoppas jag kunna torka något från den så blir det extra bra.


En härligt mörk hortensiakvist fanns med.


Före dagens hundlänk tände jag ett ljus också för Zeb. Det är konstigt med honom hur han på nåt sätt flöt in i Bonzo och de två underbara hundarna på varsit sätt smält samman till en och samma. Vet inte hur det blev så men det är väl helt okej det också. Båda två så älskade.


Bonzo hade en av sina kära trossar i munnen och släppte ner den vid Zebs sten. För Bonzo var det inget särskilt alls ( tror jag) men jag läste ju in det jag ville i den gesten. <3



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar