Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 30 november 2022

Novembers sista dag

Där satt årets november månad. Tycker egentligen den gått riktigt snabbt utom eftermiddagar vid 13 tiden när jag håller på att somna mitt i arbetet och längtar till en kaffekopp. Här hemma har jag alldeles för lite tid och ork framför allt. Dagar som ligger närmast nu är fullspäckade, dock bara med roligheter men jag känner att jag är steget efter hela tiden. Räknar mina lediga dagar kvar under detta år och försöker planera in dem efter bästa förmåga.

I måndags var jag ledig och återhämtade mej från vårt reseäventyr. Jag var så fullproppad av jul så det blev stjärnvikning på programmet. Ska vi va riktigt noga började det redan på söndag kväll och på måndag morgon hängde jag dem i fönstret.  Riktigt fina där de dansar av värmen från elementen.


Bonzo fick en lilla julklapp från huvudstaden och har nästan älskat ihjäl sin nalle redan. Den hade två tennisbollar på benen som han tuggat söner och så är den sydd efter en lång reva i skrevet. Det går vilt till hos oss.


Vi har varit till skogs och samlat ris till en dörrkrans. Bonzo samlade pinnar han tyckte var fina.



 Och min september slipover är äntligen klar och jag tror på riktigt att den kommer bli användbar. Som tur var köpte jag några garnnystan i huvudstaden också så ett nytt lite projekt är redan på stickorna. Så småningom ska jag sätta igång nåt större projekt har jag tänkt, kanske lagom till julledigheten. Men jag har också två böcker på inkommande som jag tänkt sätta tänderna i under de dagarna så få se hur det blir. Sysslolös lär jag inte bli hursomhelst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar