Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 3 december 2022

Mycket på gång

Torsdag kväll satt vi, mamma, syster, Sandra och jag i en fullsatt Schaumans sal för att höra på Mark Levengood. En otrolig berättare med de mest otroliga livshistorier. Hela kvällen var fylld med skratt åt mycket dråpligt tillika som det var blodigt allvar många gånger. Tacksam att jag fattade att köpa biljetter till detta. 


Gårdagen var det som om min kropp tagit julledigt och det borde den verkligen få. Snart knädar jag av smärtan jag har i rygg och höft men har nu kommit så långt på vägen att jag kör det privata racet och har tid till Terveystalo före jul. Hoppas nu på magnetröntgen.

I alla fall så slutade jag två timmar tidigare då det finns ledigt att ta ut och for in till farmor. Hon hade också julfint i sitt fönster och jag tog kaffe med åt henne. Hon hade gärna sett att det också funnits dopp så det måste jag komma ihåg att ta åt henne nästa gång. Nån god mousse med juliga smaker som är enkel att äta och slinker lätt ner. Hakan trillade flera gånger på mej under besöket när jag hörde på hennes prat och frågor. Ibland är hon så med i tiden.


På kvällen var det firmajulfest vid Rosenlund och jag fick umgås med min sjukskrivne vän och det var efterlängtad. Ett riktigt gott julbord fick vi avnjuta och hade sen allsång och lekar. Lät som om hela gänget var tondöv och det var verkligen både i  kanon och flerstämmigt, haha!


Många var dressade upp till tänderna och jag som gått med joggingbyxor hela veckan kände mej fin i vanliga blåjeans, vit skjorta och min stickade slipover. I mina ögon vann ändå denna jultröja som en jobbarkompis hade. Hur fint med bjällror i röven!


Vaknade till en underbart frostig lördag.


Bonzo fick sin promenad i frostigt landskap med mjuka vilsamma nyanser och jag tror vi njöt båda på vårt eget sätt. Dessutom fick han en lekstund med tre andra hundar så han var en mycket glad hund när vi kom hem.


I kväll ska vi ha gäster och jag har bytt till juligare inslag i soffan. Bonzo invigde genast julpläden.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar