Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 11 december 2022

Kalas och mera jul

I dag har min förstfödde födelsedag och jag vill än en gång visa hur stilig han var som brudgum i somras. Jag blir stolt som en tupp när det kommer till honom och även hans lillebror. Som mamma har man väl all rätt i världen. 

Vi blev bjudna på mat och tårta på eftermiddagen och det var så trevligt. Känns länge sen jag sett sonhustrun också som varit sjuk i corona så det var härligt att krama om dem alla. Och lilla Skrållankatten som bara blir sötare, vi lekte lite vi också.


En Skimmia har hittat hem efter en liten jakt från min sida. En blomma jag blir mer och mer förtjust i. Det var julmarknad i stan i går och alla var som lössläppta. Julstämning i stan kan man nog påstå. Gubben och jag hade träff med syster, systerdotter och pappas fru på After Eight. Trevligt att sitta ner och träffas över en kaffe mitt i ruljangsen. Garn till en tröja fick jag med mej från handarbetsaffären och nu är jag i full gång med den. Kan absolut inte sitta ner med händerna stilla.


Har hängt upp en mistel som inhandlades i huvudstaden, en långlivad variant. Har försökt stå under den nu som då men inget händer konstigt nog. Nå den är ju trevlig att titta på i alla fall.



 Har under några dagar pillat och limmat på detta konstverk. Svårt att få limmet att hålla ihop konstruktionen så det har varit rena rama byggställningen runt den. Men nu är den klar och riktigt rolig att se på. 

Jag har en ledig morgondag framför mej och har tänkt baka bullar och nån kaka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar