Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 27 december 2022

Klappar och sånt

Jovisst blev det lite klappar också, har ju varit en snäll flicka...

Mamma hade stickat de skönaste långsockorna man kan tänka sej. De har varit i användning varje dag sen julafton.


I det här vackra kuvertet fanns middag i Vörostan och stand up på Vasa teater. Då har vi nåt att vänta på framåt vårkanten.


Med det här stämningsfulla kortet följde massa godheter för alla sinnen. Bok, ansiktsmask, kaffe, godis, strumpor, tvål, vin osv. Så härligt.


Massa gott kaffe har landat här hemma och det säger man inte nej till.

Nya hörlurar fick jag också av gubben och det var väldigt snällt. Han hade köpt ett par superbra som jag kan använda i arbetet när jag vill sjunka in i nån spännande bok.


Bonzo fick två nya mjukisdjur som han leker inälvorna ur bokstavligt. Men jag är ju snäll och syr igen så han får fortsätta riva och härja. Han är ju så lycklig med sina saker.


Själv har jag gjort en hel del hemmagjort också. Till en svägerska ett eget designat halsband i silversmideskursen. Mina två systerdöttrar fick också varsin halssmycke med sina namn på.


Min syster beställde en målad julkula till sin gubbe av deras hund Dex som dog tidigare i år.


Till mina pojkar, halsvärmare och tovade vantar.



Och dylikt till deras "flickor" 


De lediga dagarna består av uteliv med Bonzo trots att vi haft sämre väder i dagarna två.


Fint att värma sej med glögg efteråt.


Så glad över Skimmian som blommar med små bedårande blom. Törs jag erkänna att jag förhandsbeställt fem sorters dahliaknölar i dag... Till april och våren.


Stickar gör jag så fort möjlighet ges. Gillar verkligen mina lediga dagar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar