Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 23 november 2022

Onsdag mitt i arbetsveckan

Det är rätt lugna puckar hittills denna vecka. Inte så mycket att ta i händerna på arbetet och det blir eventuellt läge för permitteringar.  Så motivationen är väl inte den bästa för nån just nu och jag tycker själv jag är trött sliten och glåmig. Tur att jag snart tar tåget till Helsingfors och livar upp stämningen.


Ute är mörkt och kallt men jag tar behövlig frisk luft varje kväll i lagom dos. Pepparkaka och en mugg kaffe gör också susen. I kväll blev det även en äppelkaka i långpanna då jag ändå gräddade en form med lasagne. 

Västen går det långsamt framåt med. Nu är det stickat runt ett ärmhål så ännu ett ärmhål och halsringning återstår. Kanske den är klar till firma julfesten och jag kan ha den då.


Tillsammanstid är oerhört viktigt när vi kommer hem om dagarna. Alla borde ha en björn att komma hem till och få de goda hormonerna att strömma i kroppen.



 Kvällens överraskning blev när lillebror dök upp direkt från arbetet. Han har nya arbetsuppgifter nu och kör mera kontors klädstil. Nu var det fotboll på tv som intresserade men härligt när de dyker upp de där barna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar