Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 18 mars 2023

Dåligt väder lördag

Kan inte bli mycket taskigare väder än vad vi haft i dag. Regn och blåst, blött och slaskigt.

Vi drog iväg till grannstaden för att fixa med mobilabonnemang och passade på att gå på Espresso house. En lördag kräver sin lilla lyx.


Jag gick till Aukia och köpte lite vårigt i form av linnebyxor och en skjorta. Har fått min första lön från nya jobbet på februaris tvås sista dagar och ville lägga de slantarna på nåt annat än mat. Vi har en konsert i Tammerfors inom kort och då kunde det vara trevligt med nåt nytt. Nu är det ju inte alls säkert att det blir just detta men det finns nåt att välja på i alla fall.


Min spunkmobil (gubbens uttryck) fick sej en lördagstvätt och några lager salt är borta.


Här inne är det snabba ryck. Dessa fröer sådde jag på onsdag kväll och nu är de flera centimeter höga. Våren, här kommer en liten hälsning till dej: Du får gärna börja visa framfötterna nu :)


Dagens dåliga väder har gjort att vi hängt inne nästan hela tiden och Bonzo har också varit väldigt stillsam och foglig, kanske även vädret påverkar honom. Jag ska i alla fall ta ut honom en stund nu innan mörkret tar oss helt.


Det Södermanska gourmet köket levererade gårrgoo maate i kväll. Plötsligt händer det.

I morgon söndag har jag arbetsdag, det hände sist typ i min ungdom. Men jag är taggad och redo trots att jag just såg att jag fått mera på dagslistan än jag räknat med. 

Ha det gött!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar