Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 24 mars 2023

Kvällsskifte

Jag ska strax ställa mej redo för ett kvällsskifte. Det är helt okej för min del. Snöfallet har avtagit och jag hoppas plogbilarna gör sitt jobb för tillfället. I går morse var det eländigt att ta sej fram på oplogade vägar, fick till och med backa på ett ställe för jag var säker på att jag skulle lämna i en snöhög trots att jag körde en Crossland som är högre under.


Vårt alldeles egna Kilimanjaro som Bonzo bestigit.


Visst har vi haft mycket roligt i snön men det räcker nu anser vi båda. Vi har så vi klarar oss.


I går rördes jag ända ner till tårna. Av en vänlig klient fick jag och min kompanjon varsin handsnickrad blomma, för att vi var så värda den. Sen fick vi frågan om vi stickar och jag kunde svara att så gott som varje dag. Då fick jag ännu denna mojäng med gummiband till. Jag visste inte vad det skulle användas till tills jag fick förklaringen.



Den sätts på ändarna av strumpstickor när det inte stickas så hålls både stickor och maskor på sin plats. Riktigt bra om man far nånstans och slänger stickningen i en väska. Det här satte en riktigt guldkant på min dag. Efter dagens pass har jag helgen ledig vilket också ska bli skönt för nästa helg är det arbete i dagarna två.

Trevligt veckoslut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar