Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 21 mars 2023

Hänt sen sist

Det är åtta år sen vi sist var till Lappland och i dagarna kom den här bilden upp som minne i fb. En favoritbild av oss två faktiskt trots att det syns att telefonens kamera inte var så högklassig. 


Återgår till mera nutid, närmare bestämt i söndags när mitt arbetspass var klart. Då var jag så värd en Juhlatuutti, min favoritglass.


Ledig måndag och skogen kallade. Så mycket lek i denna kropp.


Det kändes länge sen jag hälsade på farmor så det blev ett besök på eftermiddagen. Tyvärr sov hon djupt under mitt besök och jag kände mej lika sorgsen som värmefåret jag gav henne för ett par år sen.


Random bild av eftermiddagskaffe och en smoothie. Bara för att.


I dag har jag varit på jobb och när jag kom hem började vi så smått ta in lite Bocelli vibbar. Om det nu äntligen skulle bli av så sitter vi på konsert om två veckor. Konserten har redan blivit framflyttad två gånger så det gäller att inte hoppas för mycket. Det blir i så fall 1 år och 9 månader efter min 50 års dag som jag skulle få njuta av min present.


Kvällens hundpromenad gick i traktorspår över åker när solens sista strålar dök ner bakom granarna. Så härligt med sena ljusa kvällar när man inte behöver rusa iväg ut genast man kommer hem.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar