Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 7 mars 2023

Sånt som gör mej glad

Jag är inne i ett härligt flow som jag inte känt förut. Ännu hög av allt det nya som händer runt om kring mej och all positiv respons jag får av både klienter och personal. På gott och ont surrar det i huvudet ständigt nu och svårt att släppa tankarna på alla uppgifter jag har och allt jag ska och borde komma ihåg. Men jag får väl tänka att jag bara är på min andra vecka och snart är allt vardagsmat även för mej. Mest spännande i dag har varit att köra med manuell växellåda i stadstrafik, vet inte hur många år det är sen sist. Men det har gått riktigt bra och endast några kärringstopp då jag glömt bort frikopplingen. Det fina med bilen har varit att den startar upp igen av sej själv och så fortsätter jag som om inget hänt. Kruxet är att jag dragit på mej nån förkylningsbobba och känner trötthet av det.


Under helgen som gått har jag fått klart min stickade tröja som jag nu går omkring med här hemma. Kölden kom så där passligt igen så det är skönt att dra på sej nåt varmt och ulligt efter en dag med mycket spring ute i det kalla vädret. Riktigt nöjd blev jag med den.


Det som också gör mej riktigt glad är att jag efter dagens arbete hämtade en väska med mera garn och fattade att svänga in via Brödhörnet efter två färska sockergrisar att ta med hem.


Lillebror har valt mönster och färg till en tröja som jag nu får sätta tänderna i. Tur det, för jag har gått som en äggsjuk höna nu när jag inte haft nån stickning att roa mej med. Tänk så man kan bli!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar