Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 1 mars 2023

En ny tid

Härliga vinterdagar har seglat förbi och februari har övergått till mars. Bara tanken på mars gör en snäppet gladare. Tittar till mina pyttesmå jätteverbena plantor som vågat sej upp ur jorden och förundras av vad som är möjligt att komma fram ur de små fröna. Törnrosas kjortel ser jag inget liv i ännu. Bara dessa två har jag ännu sått då de ska ha lång tid på sej. Vill njuta av mycket vackert på hemmaplan i sommar då det blir mindre semester än vanligt.


Säg hej till en vårdassistent!

Det är som om jag bytt planet eller nåt, så omvälvande är dagarna nu. Från att ha hållit på med metall i sammanlagt ungefär 25 år går jag nu in för att vårda och hjälpa människor så klivet känns enormt. Känslan är mycket bra efter två dagar, kroppen är pigg men huvudet har sjå att rymma all information och intryck så i nuläget tar det mest stryk. Men jag lär mer och mer för varje dag och varje klient. Härliga människomöten och peppande arbetskollegor så jag tror stenhårt på att det kommer bli bra.


I dag får ryggan vänta till sen eftermiddag före den tas i bruk.



 Tills dess ska vi två tillbringa tid tillsammans och jag hoppas få sitta ner med min tröjstickning och få till några mönstervarv innan jobbet kallar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar