Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 4 mars 2023

Mars första lördag

Den här veckan har bjudit på fina solskensdagar och Bonzo och jag hann ut på förmiddagen i onsdags när jag arbetade kväll. Ser ni att hans skugga nästan bildar ett hjärta <3


Så härligt att tanka energi och D vitamin i mars månad.


Gav mej själv en bukett i dag för att jag klarat arbetsveckan trots att den varit så intensiv och så mycket information att försöka ta in. Jag hade mina tre dagar med inskolning och torsdag, fredag begav jag mej iväg själv med elbil och betade av klient efter klient. Ett par gånger körde jag om avtagsvägen men erinrade mej genast och tog om och gjorde rätt. För varje dag och varje besök har min självkänsla växt och att märka att hjärnan ännu tar emot information och har förmågan att lära är nästan overkligt. Jag har ju knappt behövt använda huvudet på länge känns det som.

Jag har fått så mycket positiv feedback av personal och klienter så jag riktigt känner hur jag växt och börjat tro på mej själv. Så underbara människor jag kommit i kontakt med och vissa har jag besökt dagligen och blivit mer och mer bekanta med. Det känns som om jag kommit hem när det kommer till val av arbete. Nånstans har den här längtan legat och grott och jag är så tacksam att jag nu fått göra verklighet av den. Visst förstår jag att det även här blir tunga och svåra dagar, det är ju människor jag jobbar med, men att första veckan fått gå så bra som den gjort gör att starten blev riktigt bra.


När jag nu haft ledig helg startade jag lördagen med ett besök till farmor. Hon så gott som sov sej igenom mitt besök, det är nog mest en skugga kvar av hennes forna jag. Men vetskapen om att jag suttit hos henne gör att det känns bättre.

Jag har stickat klart en tröja och nu ska trådar fästas och sen ska den blockas. Blev riktigt nöjd med den.

Så har gubben och jag varit till Uffes på mat i kväll. Ibland får vi en summa av facket som vi kan fara och äta för.



 Jag åt lammgryta som var så god och köttet bara ramlade isär så mört var det. En riktig njutarstund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar